dimecres, 30 de maig del 2007

La BBC i Youtube s'alien

La pàgina web de vídeos per excel·lència,Youtube, provoca un consum exasperat entre la majoria de gent enganxada a navegar per la xarxa. La influència de Youtube, empresa que fa poc temps va ser comprada per Google, no és cap novetat per als seguidors incondicionals d'aquest bloc, i tal influència l'està proporcionant fama i riquesa.

Ara, el gran monstre Youtube, s'alia amb la prestigiosa cadena de televisió britànica, la BBC, per a unir-se a la moda dels vídeos per Internet (fàcils de distribuir, fàcils de veure i amb una facilitat extensiva inimaginable). El món audiovisual està canviant, i ara el negoci és a Internet, on els mateixos usuaris són emissors d'informació a través de la xarxa. Però, alhora, els usuaris són uns grans consumidors capaços d'obsequiar a dos grans monstres de la comunicació (Youtube i BBC) amb una publicitat boca a boca que sempre ha ajudat a conquerir territori fins i tot als vídeos més estúpids de la web. Per això, és possible que els nous canals de la BBC (BBC i BBC Worldwide) a Youtube tinguin molta més audiència que la pròpia televisió britànica (que, espero, no perdem mai).

Article d'on s'ha extret la informació: La BBC s'alia amb YouTube per emetre via Internet

dimarts, 29 de maig del 2007

Cmap Tools


Exercici amb el programa Cmap Tools on es construeix un mapa conceptual a través d'un document escrit per Manuel Castells.

Encara que no em sé desenvolupar gaire bé amb el programa, aquest ha estat el resultat.

Pàgina web realitzada en Dreamweaver

El resum no està disponible. Fes clic en aquest enllaç per veure la publicació.